• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Tájékoztatás


5e6b7aaaa5fbf.jpg

A 2020. 03. 11-én kihirdetett veszélyhelyzet miatt a Kormány rendkívüli intézkedéseket rendelt el a koronavírus-járvány megelőzésére.

Tekintettel a veszélyhelyzet elrendelésére, illetve a járvány terjedésének megakadályozása érdekében, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója arra kéri az ügyfeleket és a látogatókat, érdeklődőket, hogy telefonon, elektronikus úton, vagy postai úton, levélben intézzék az ügyeiket, küldjék meg megkereséseiket.

Személyes bejelentkezésre, időpont kérésre személyes ügyintézés céljából nincs lehetőség.

Az Igazgatóságon történő személyes megjelenés elkerülésével a megbetegedés kockázata és a járvány további terjedése mérsékelhető.

Ha információt szeretne, hívhatja munkaidőben a központi telefonszámot:

+36-48-506-000

Lehetőség van elektronikus levélben is érdeklődni, az itt feltett kérdésekre néhány napon belül választ kaphatnak. E-mail cím: info.anp@t-online.hu

 

Köszönjük szíves együttműködésüket!

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5e7dfd7255a49.jpg

Próbaterápia a Baradla-barlangban Hírek

A barlangterápia (szpeleoterápia) olyan gyógymód, amely a környezet, elsősorban karsztos barlangok különleges adottságait használja fel a krónikus és allergiás légúti megbetegedések gyógyítására.

5e78d747a78b5.jpg

TÁJÉKOZTATÁS Hírek

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre és az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság belső munkarendjére tekintettel tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és az érdeklődőket, hogy telefonos megkereséseik fogadására munkanapokon (hétfőtől péntekig) 9:00 és 14:00 óra között van lehetőség.