• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Szentpéteri Csilla & Band - Barlangkoncert


5965cd538d500.jpg

Hűvös sziklák, pezsgő hangulat!

Mi is lehetne tökéletesebb koncerthelyszín a nyár legforróbb időszakában, mint egy hűvös cseppkőbarlang távol a hétköznapok zajától, ahol máshogy verődnek vissza a hangok, másképp tükröződnek a fények?

A Világörökség részét képező Baradla-barlangrendszer Magyarország egyedülálló természeti kincse. A hosszú kilométereken át húzódó sejtelmes mesevilágban az út egyszer csak monumentális sziklacsarnokká szélesedik, a természet által sokmillió éve létrehozott különleges koncerttermet alkotva.

Szentpéteri Csilla évek óta tervezi egy formabontó koncert megvalósítását ebben a varázslatos földalatti világban. Szenvedélyes melódiái, vérpezsdítő ritmusai még hatásosabban szólalnak meg itt, e misztikus fényekkel díszített egyedülálló környezetben.  Zenéjében korszakok és stílusok, színek és hangulatok keverednek egy kaleidoszkóp-kavargó részecskéihez hasonlóan. Évszázadok dallamai elevenednek meg újraértelmezett formában, a jazz vibráló, a blues szomorkás, vagy éppen a bossa nova vérpezsdítő stílusával ötvözve. A kiváló zenésztársak közreműködésével új életre kelnek Mozart, Beethoven, Csajkovszkij, Piazzolla dallamai, megszólalnak Szentpéteri Csilla legsikeresebb szerzeményei és a készülő új album vezérdallamai.

A terem egyedi adottságai miatt az első kategóriás jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre! A júliusban előre megváltott jegyek kedvezményesen áron kerülnek forgalmazásra.
 

Közreműködnek:

Szentpéteri Csilla - zongora
Kormos János - gitár
Kovács Öcsi - hegedű, trombita
Kovács Norbert - dob
Szendőfi Balázs - basszusgitár
Takács Márton - percussion


A koncert helye és ideje:

Aggtelek, Baradla-barlang, hangversenyterem
2017. augusztus 11., 18 óra


Jegyértékesítési pontok:

Tourinform Aggtelek
Aggtelek, Baradla oldal 3.
(48) 503 000, (48) 506 001

Bíbor Fehér Fotó
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 2-4., Szinvapark Bevásárlóközpont

Miskolc Bolt és Kávézó
Miskolc, Széchenyi u. 16.

Online jegyváráslásra a jegy.hu oldalon van lehetőség.


Jegyárak:

I. kategória: 6400 Ft, II. kategória: 4900 Ft (elővételben, július 31-ig)
I. kategória: 7400 Ft, II. kategória: 5900 Ft (augusztus 1-jétől)

Az ülőhelyek elfoglalása mindkét kategóriában az érkezés sorrendjében történik!

 

További cikkek ebben a kategóriában Összes
59bf849d1d3eb.jpg

Geotúra a Megyer-hegyi tengerszemhez Programajánló

2017.10.07. 10:00

A 300 m magas Megyer-hegy a földtörténeti harmadkorban, a középső-miocén vulkanizmus során jött létre, s tömegét döntően horzsaköves – kovás riolittufa építi fel. A kovasavval átitatott kőzetet megszilárdulása után igen nagy keménység jellemzi, amelyet kristályos zárványai és üregei kiválóan alkalmassá tettek a malomkőgyártásra.

59c0ca7261416.jpg

Geotúra Rudabányán Programajánló

2017. október 14. 10:00

Rudabánya az emberré válás kiemelkedő jelentőségű lelőhelye hazánkban.

A Rudabánya melletti vasércben gazdag hegyvonulat völgyeit 10 millió évvel ezelőtt tavi mocsári üledékek borították, amelyekben napjainkig megmaradtak az egykor ott élt növények és állatok maradványai, közöttük az emberré válás korai szakaszának világszerte ismert...