• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

ST. MARTIN koncert


593e5df5c0dfe.jpg

Igen, ismét a Kőpanoptikum.

Ezennel júliusban megérinthet bennünket az a miliő, amit a természet alkotott, lágysága, vígsága, elmélyült "gondolati", és keménységgel, mint a hang és olykor a zord idő, ami innen kirekeszt. 

Hát jer, ha mondom zeneiség, zenékkel ízesített szépség, mély lélegzet, mely alámerít, és elrepít tova! Repdesek az öröm mámorában, kedvemre szól és szólít a hang, melyet szétkürtölök, jer, hát jertek, most kér és én kérlek!

És a forró hangulat, a szinte hűvös pillanatra vált, de mind látszat ereklyéi, melyek elhozzák a ünnepi varázst!

Ezért hát mondom még egyszer, persze, hogy minden alkalom és még egy, és lesz belőle sok ezer és várom, hogy öleljen, ha kéred!?

Meghívott fellépők a Szolnoki Szimfonikus zenekar és kiváló szólisták!

AGGTELEKI KONCERT 
2017. Július 22. 18.00

Aki nem jön el, hiányozni fog!


Jegyek kaphatók a www.jegy.hu/program/st-martin-koncert-68878 linkre kattintva, valamint az InterTicket országos hálózatában ( www.jegy.hu/jegyirodak ).

Elővételben a belépő ára 4.900,- Ft
Július 1-től 5.900,-Ft

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5afeadc24874b.JPG

Az ördög sok-sok aranyhajszála Programajánló

Szemet gyönyörködtető látvány a virágzó árvalányhajas gyep a naplementében, melyet koraesti túránkon az aggteleki Tóhegy ördögszántásán láthatunk.

5afc1984a4892.JPG

Barangolás a Baradla-barlang tetején Programajánló

Mikor szántottak ördögök Aggtelek határában? Hogyan néz ki a karsztfelszín? Miért nem nyeli el a Baradla-barlang az Aggteleki-tó vizét? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre kap választ az, aki részt vesz túránkon.

5ab242b74e516.JPG

Programok az Aggteleki Nemzeti Parkban - 2018 Programajánló

Kellemes séta, vagy gatyafékes csúszkálás? Kétlábon, négylábon, kerekeken, vagy evezővel? Felszínen, és felszín alatt, nálunk mindenki megtalálja a neki való programot.