• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

ST. MARTIN koncert


593e5df5c0dfe.jpg

Igen, ismét a Kőpanoptikum.

Ezennel júliusban megérinthet bennünket az a miliő, amit a természet alkotott, lágysága, vígsága, elmélyült "gondolati", és keménységgel, mint a hang és olykor a zord idő, ami innen kirekeszt. 

Hát jer, ha mondom zeneiség, zenékkel ízesített szépség, mély lélegzet, mely alámerít, és elrepít tova! Repdesek az öröm mámorában, kedvemre szól és szólít a hang, melyet szétkürtölök, jer, hát jertek, most kér és én kérlek!

És a forró hangulat, a szinte hűvös pillanatra vált, de mind látszat ereklyéi, melyek elhozzák a ünnepi varázst!

Ezért hát mondom még egyszer, persze, hogy minden alkalom és még egy, és lesz belőle sok ezer és várom, hogy öleljen, ha kéred!?

Meghívott fellépők a Szolnoki Szimfonikus zenekar és kiváló szólisták!

AGGTELEKI KONCERT 
2017. Július 22. 18.00

Aki nem jön el, hiányozni fog!


Jegyek kaphatók a www.jegy.hu/program/st-martin-koncert-68878 linkre kattintva, valamint az InterTicket országos hálózatában ( www.jegy.hu/jegyirodak ).

Elővételben a belépő ára 4.900,- Ft
Július 1-től 5.900,-Ft

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5ab4b7a20f54a.JPG

Kökörcsinek és források nyomában Programajánló

Jósvafő közvetlen közelében 5 forrás fakad, melyek a hóolvadás után bőven ontják magukból a kristálytiszta karsztvizet. A napsütéses dombokon pedig ekkor már bontja lila szirmait a törékeny leánykökörcsin.

5ab374c8bc5e6.jpg

Húsvéti kincskeresés és Szalamandra játszóház Programajánló

Ha egy lenyűgöző barlangtúra után kedvünk támad az ANP élővilágával ismerkedni, s mindezt szívesen tennénk egy vidám játék keretében, akkor feltétlenül járjuk végig a 2016-ban „év tanösvénye” díjjal kitüntetett Kincskereső Játékösvényt!

5ab242b74e516.JPG

Programok az Aggteleki Nemzeti Parkban - 2018 Programajánló

Kellemes séta, vagy gatyafékes csúszkálás? Kétlábon, négylábon, kerekeken, vagy evezővel? Felszínen, és felszín alatt, nálunk mindenki megtalálja a neki való programot.