• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Royal Vendégház


594926e023270.JPG

Royal Vendégház

Egész évben nyitvatartó, önálló vedégház

3796 Borsodszirák, Rákóczi út 7.
+36 30 272-86-87
toth.attila@parisat.hu

 

Működtető:

Tóthné Madarasi Anikó
3796 Borsodszirák, Rákóczi út 4.
+36 30 272-86-87
toth.attila@parisat.hu

 

Jelmagyarázathoz mozgassa az egeret az ikonok fölé!


Szobák és árak

  Teljes ár
2 ágyas szoba (3 db) 5000 Ft/fő/éj 
4 ágyas szoba (1 db)

Felszereltség: központi fűtés, fürdőkád, teljesen felszerelt főzőkonyha


Egyéb szolgáltatások, kedvezmények:

  • Udvaron parkolási lehetőség.

 

 

Leírás


Miskolctól alig 20 km-re, a Bódva folyó völgyében, a Cserehát lankás nyúlványainál, a közeli Gömör-Tornai-karszt és az UNESCO világörökség részét képező Aggteleki- és Szlovák-karszt barlangjaihoz, karnyújtásnyira a vadban gazdag, vadregényes Bükk hegységtől kulturált körülményeket nyújt Borsodszirák falu, melyre először 1261-ben találunk adatot, s melynek ma 1300 lakosa van.

A Royal Vendégház név nem véletlen: királyi kényelemmel és elegáns, modern bútorokkal berendezett, praktikusan felszerelt szobákkal (melyek mindegyikéhez külön fürdőszoba kapcsolódik) várják vendégeiket a 4 napraforgós minősítésű, kétszintes házban, melynek földszintje teljes egészében akadálymentesített: olyannyira, hogy a fürdőszobában úgynevezett walk in zuhanyzót alakíttattak ki.

A földszinti nagy részben fedett teraszon kerti bútorokban pihenhetnek a vendégek, ahonnan a hátra nyúló, tágas, parkosított kert látszik, az emeleti napozóteraszról pedig a környező erdőkben gyönyörködhetünk.

A vendégek itt teljesen önellátók lehetnek: az ultramodern konyha minden igényt kielégít, a főzéshez a faluban minden hozzávalót megvásárolhatnak.

A Royal Vendégházból kiindulva csillagtúraszerűen akár 1 hétig is járhatják a vidéket, annyi a látnivaló. Az autót is elfelejthetik ezekre a napokra: busszal, kerékpárral, gyalogosan is nekivághatnak a környéknek. Érdemes a három közeli horgásztó valamelyikét felkeresni, és egy jót pecázni. A vadászat szerelmeseit kérésre vadőr kíséri útjukon, a kirándulókat a Bükki Nemzeti Park szakvezetője kalauzolja.

Edelény 3 km-re van. Itt található a L'Huillier–Coburg Kastély, mely az ország egyik legszebb és legnagyobb barokk kastélya.

Igazi földalatti vízi világba csöppenhetünk a miskolctapolcai fürdőben, ahol a mészkőbarlang közel 29 Celsius-fokos termálvize fejti ki jótékony hatásait. A lenyűgöző Diósgyőri várat és Lillafüredet is érdemes a programba iktatni.

 

 

 

Galéria

   

  

   

    

 

  

További cikkek ebben a kategóriában Összes
557ebf7d2cb24.jpg

Kövirózsa Apartmanház Szállás, vendéglátás

Az Ördögszántás karrmezőjének lábánál, az Aggteleki-tó mellett Aggetelek egyik legszebb helyén található, kategóriájában olcsó szállás. Felszerelt konyhával kényelmes szállást biztosít családok számára is.

5d1492729b81e.JPG

Papp Ferenc Kutatóállomás Szállás, vendéglátás

Vendégház az Aggteleki Nemzeti Park központjában, természeti környezetben, a Tohonya-völgyben.