• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Pályázati főcikk


Jelen oldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját!

Köszöntjük az Olvasókat a Pályázati projekteket bemutató felületen!

Az aloldal célja, hogy tájékoztassa az érdeklődőket az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság által megvalósítás alatt álló, hazai és/vagy EU által finanszírozott, támogatott pályázati programokról, azok előrehaladásáról.

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság a Földművelésügyi Minisztérium irányítása alatt működő önálló jogi személy, önállóan gazdálkodó, az előirányzatok felett teljes jogkörrel rendelkező költségvetési szerv, továbbá törvényben meghatározott hatásköreiben a védett természeti területek természetvédelmi kezeléséért felelős szerv. Ellátja a vagyonkezelésében lévő területek természetvédelmi fenntartását, valamint gyakorolja az elsőfokú természetvédelmi szabálysértési hatósági jogkört, valamint működteti az Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatát. Az ANPI az elmúlt években – feladatai ellátása során – számos sikeres pályázatot valósított meg, több projekt végrehajtása jelenleg is folyamatban van.

A projektjeinkről szóló információkat Word dokumentumban itt letöltheti!

További cikkek Összes
59c24a216bd3c.jpg

Szeptemberi szarvasbőgés Jósvafőn - beszámoló cikk

Idei első szarvasbőgés túránk szeptember 16-án, 18:00 ókor indult Jósvafőről, a Kúria Oktatóközponttól. A mintegy 20-25 fős lelkes társasággal bejártuk a Gergés-lápa és Kuriszlán - hucul ménes által is lakott – fennsíki területét, bőgő szarvasbikák után...

5a969a139ea71.jpg

Látnivalók Jósvafőn cikk

A festői fekvésű település műemléki jelentőségű ófaluja méltatlanul elfeledett népmeséink hangulatát idézi.