• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Pályázati főcikk


Jelen oldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját!

Köszöntjük az Olvasókat a Pályázati projekteket bemutató felületen!

Az aloldal célja, hogy tájékoztassa az érdeklődőket az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság által megvalósítás alatt álló, hazai és/vagy EU által finanszírozott, támogatott pályázati programokról, azok előrehaladásáról.

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság a Földművelésügyi Minisztérium irányítása alatt működő önálló jogi személy, önállóan gazdálkodó, az előirányzatok felett teljes jogkörrel rendelkező költségvetési szerv, továbbá törvényben meghatározott hatásköreiben a védett természeti területek természetvédelmi kezeléséért felelős szerv. Ellátja a vagyonkezelésében lévő területek természetvédelmi fenntartását, valamint gyakorolja az elsőfokú természetvédelmi szabálysértési hatósági jogkört, valamint működteti az Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatát. Az ANPI az elmúlt években – feladatai ellátása során – számos sikeres pályázatot valósított meg, több projekt végrehajtása jelenleg is folyamatban van.

A projektjeinkről szóló információkat Word dokumentumban itt letöltheti!

További cikkek Összes

Kerékpár kölcsönzés cikk

Az Aggteleki Nemzeti Park területén és térségében több jelzett kerékpárút található. A kerékpáros turizmus lehetőségeinek bővítésére, népszerűsítésére működteti az ANP kerékpár kölcsönzőjét a Szalamandra-házban.

5e7c5f6100b0d.jpg

Csulyák István cikk

(1942.08.16 - 2020.03.16.)

Néhány napja hagyott itt minket végleg Csulyák István, az ANP első gazdasági igazgatója, aki 1985-1996 látta el ezt a feladatot.
A mai kollégák közül keveseknek még emlék, a többeknek pedig az ANP történelmének része.
Mi az ANP első igazgatójának, Buzetzky Győzőnek szavaival köszönünk el tőle.