• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

NOMÁD Baradla Kemping és Turistaszálló


 
NOMÁD Baradla Turistaszálló és Kemping

Elérhetőségek:
Cím: 3759 Aggtelek, Baradla oldal 1.
Tel./Fax.: 36‐48/503‐005,
Mobil: 36‐30/861‐9427
E-mail: info@szallas‐aggtelek.hu
Weboldal: www.szallas-aggtelek.hu
Nyitva tartás: 01.01-12.31.
         
A NOMÁD Baradla Kemping és Turistaszálló közvetlenül a Baradl-barlang ("Aggteleki Cseppkőbarlang" ) aggteleki bejárata mellett található Aggteleken. A vendégek komfortfokozattól függően választhatnak az olcsó szálláshelyektől a valamivel magasabb árfekésű igényes új rönkfaházakig. Az új téliesített rönkfaházak is megtalálhatóak a Baradla Kempingben. A kemping és a fogadótér területén tágas füves térség, játszótér, piknik hely  áll a vendégek rendelkezésére, ideális helyszínként osztálykirándiulások számára is. Az osztálykirándulások a szálláshelyet kedvezményes díjjal vehetik igénybe.
A Turistaszálló épületében van a Baradla Étterem, amely akár csoportok számára is biztosítja bármaly napszakban az étkezési lehetőséget.  
Szállás adatai:
Információ, árak, online foglalás: www.szallas-aggtelek.hu
 
 

További cikkek Összes
5810ae57074b1.jpg

Mikulás túra a Baradla-barlangban cikk

A Baradla-barlang jósvafői rövidtúra szakaszán óvodás és kisiskolás csoportok illetve családok egy különleges barlangtúrán találkozhatnak a Mikulással, aki természetesen csomaggal kedveskedik a résztvevőknek. A gyerekek játékos feladatok megoldásával jutnak el az Óriások terméig, ahol dallal hívogatják elő a Télapót. A barlangtúra után közös fénykép készítésére is lehetőség nyílik a Mikulás szánkója mellett.