• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Mackófarsang


5e394c070c488.JPG

2020. január 30. - február 2. között rendezte meg első alkalommal a Fővárosi Növény- és Állatkert a Mackófarsangot.

Számos kültéri program közül válogathattak a látogatók: állatetetés, tollasbál, jelmezes felvonulás. A Varázshegy és a Holnemvolt Vár benti foglalkozásokat kínált: mézkóstoló, számtalan kézműves foglalkozás, maci kvíz, bábelőadások.

Bemutatkozott az Állatkert vadállatmentő csapata, és a Semmelweis Egyetem mackódoktoraival is találkozhattak a gyerekek.

A Kisgömböc Rendezvényteremben az Aggteleki és Bükki Nemzeti Park nagyragadozói mutatkoztak be játékos foglalkozások keretében. Medve és farkasnyomokat, egyéb állati hullatékokat nézhettek a látogatók, a kisebbek medvebábot készíthettek, míg a nagyobbak betekintést nyerhettek a vadkamerák felvételeibe.

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5e8711d87ef5d.jpg

Tűzgyújtási tilalom Hírek

A NÉBIH a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának egyetértésével, 2020. április 3 (péntek)-től a hét megyében tűzgyújtási tilalmat rendelt el.

5e7dfd7255a49.jpg

Próbaterápia a Baradla-barlangban Hírek

A barlangterápia (szpeleoterápia) olyan gyógymód, amely a környezet, elsősorban karsztos barlangok különleges adottságait használja fel a krónikus és allergiás légúti megbetegedések gyógyítására.

5e78d747a78b5.jpg

TÁJÉKOZTATÁS Hírek

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre és az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság belső munkarendjére tekintettel tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és az érdeklődőket, hogy telefonos megkereséseik fogadására munkanapokon (hétfőtől péntekig) 9:00 és 14:00 óra között van lehetőség.