• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Mackófarsang


5e394c070c488.JPG

2020. január 30. - február 2. között rendezte meg első alkalommal a Fővárosi Növény- és Állatkert a Mackófarsangot.

Számos kültéri program közül válogathattak a látogatók: állatetetés, tollasbál, jelmezes felvonulás. A Varázshegy és a Holnemvolt Vár benti foglalkozásokat kínált: mézkóstoló, számtalan kézműves foglalkozás, maci kvíz, bábelőadások.

Bemutatkozott az Állatkert vadállatmentő csapata, és a Semmelweis Egyetem mackódoktoraival is találkozhattak a gyerekek.

A Kisgömböc Rendezvényteremben az Aggteleki és Bükki Nemzeti Park nagyragadozói mutatkoztak be játékos foglalkozások keretében. Medve és farkasnyomokat, egyéb állati hullatékokat nézhettek a látogatók, a kisebbek medvebábot készíthettek, míg a nagyobbak betekintést nyerhettek a vadkamerák felvételeibe.

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5cebdc86b6e35.jpg

Pro Natura emlékplakettet kapott az ANPI munkatársa Hírek

Pogorisky György Pál, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság túravezetője, kitüntetésben részesült a földalatti természeti értékek megőrzésében kifejtett tevékenységéért, a barlangok bemutatásában, népszerűsítésében, és azok megóvásában végzett három évtizedes elhivatott munkájáért.

5d567f18a61ea.jpg

Fiatal vállalkozó Aggteleken Hírek

Pecze István festményeken, ajándéktárgyakon keresztül és túrák során egyedi szemszögből mutatja be Aggtelek és a karszt értékeit

5cb7127fec6ca.jpg

Barlangjaink nyitva tartása Hírek

Az téli szezonban is várjuk vendégeinket naponta induló túráinkra, az alábbi időpontok szerint.