• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Közlemény


5e70aff0607a1.jpg
A koronavírus-járvány közösségben terjed a leggyorsabban, ezért a csoportosulásokat korlátozó intézkedések léptek életbe.
Tilos a rendezvények szervezése, a kulturális intézmények látogatása. A részleteket tartalmazó kormányrendelet megjelent a Magyar Közlönyben és 2020. március 17-én lépett életbe.
(forrás: koronavirus.gov.hu)
 
Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság által korábban meghirdetett ökoturisztikai, környezeti nevelési és egyéb kulturális programok elmaradnak.
 
Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság által üzemeltetett bemutatóhelyek nem látogathatók, ezek területére belépni tilos:
 
Kúria Oktatóközpont (Jósvafő)
Kúria Hucul Lovasbázis (Jósvafő)
Kessler Hubert Emlékház (Jósvafő)
Mohos Ház (Kelemér)
Szalamandra Erdei Iskola (Szögliget)
Művészetek Magtára (Bódvaszilas)
Zempléni Tájegység sárospataki bemutatóhely (Pavletits-ház)
Long-erdei-ház 
 
 
További cikkek ebben a kategóriában Összes
5e7dfd7255a49.jpg

Próbaterápia a Baradla-barlangban Hírek

A barlangterápia (szpeleoterápia) olyan gyógymód, amely a környezet, elsősorban karsztos barlangok különleges adottságait használja fel a krónikus és allergiás légúti megbetegedések gyógyítására.

5e78d747a78b5.jpg

TÁJÉKOZTATÁS Hírek

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre és az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság belső munkarendjére tekintettel tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és az érdeklődőket, hogy telefonos megkereséseik fogadására munkanapokon (hétfőtől péntekig) 9:00 és 14:00 óra között van lehetőség.