• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Kövirózsa Apartmanház


557ebf7d2cb24.jpg

Kövirózsa Apartmanház

Egész évben nyitvatartó, 20 férőhelyes apartman.

3759 Aggtelek, Deák Ferenc. u. 20.
+3648/503-000 (Tourinform)
+36 30/228-9583 (Technikai segítség)
naturinform.anp@gmail.com
anp.huSzobák és árak

  Teljes ár Ifjúsági (14-18) Gyermek (3-14)
4 fős apartman
(földszinti v. emeleti)
4000 Ft/fő/éj 3000 Ft/fő/éj 2000 Ft/fő/éj
6 fős apartman
(földszint v. emeleti)
4000 Ft/fő/éj 3000 Ft/fő/éj 2000 Ft/fő/éj

Fizető eszközök: készpénz, SZÉP kártya, bankkártya

Felszereltség: saját fürdő (zuhanyfülke, vagy kád); 2 szobánként közös, teljesen felszerelt konyha


Egyéb szolgáltatások, kedvezmények:

  • Az Apartmanház vendégei már az első itt töltött éjszaka után 40 %-os kedvezménnyel vehetik igénybe - teljes árú jegy váltása esetén - a Baradla-barlang kombinált túráját (aggteleki és vörös-tói barlangtúra).

  • Egyéni vendégeknél 1 hónappal, csoportnál 2 hónappal az érkezés előtt kifizetett előleg esetén 5% kedvezményt adunk a szállásdíjból.

  • 3 év alatti gyermek díjmentes

  • Folyamatos itt tartózkodás esetén a 3. éjszakától 50%-os kedvezmény a szállásdíj árából (Érvényes:nov., dec., jan., febr., márc. kivéve kiemelt időszakok)

Leírás

Az Ördögszántás karrmezőjének lábánál, az Aggteleki-tó mellett Aggtelek egyik legszebb helyén található, kategóriájában kedvező árfekvésű szállás. Felszerelt konyhával kényelmes szállást biztosít családok számára is. Néhány percre található élelmiszer bolt, presszó. A szálláshely mellől könnyen rácsatlakozhatnak a jósvafőre vezető jelzett túraútvonalra, vagy a Baradla Tanösvényre. A falut északról kerülve, a túraútvonalon lehet gyalogosan eljutni a Baradla-barlang - népszerűbb nevén az "Aggteleki Cseppkőbarlang" -bejáratához ahol több szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére az egyébként közismert barlangtúrákon kívül.

Galéria

További cikkek ebben a kategóriában Összes
55814200b1373.jpg

Szalamandra-ház Szállás, vendéglátás

Az Aggteleki Nemzeti Park kezelésében lévő, a szögligeti Ménes-völgy bejáratánál található Szalamandra-ház, az ANP ökoturisztikai bázisaként üzemel. A 2,5 ha területtel rendelkező erdei iskola bázishely 60 fő befogadására alkalmas szálláshellyel, társalgó-étkezővel, illetve felszerelt konyhával rendelkezik. A terület ideális lehetőséget biztosít sátorozásra. Alkalmas mind táborok, terepgyakorlatok, mind osztálykirándulások szálláshelyéül, valamint egyéni vend&am

Tópart Vendégház - Rakacai-tó Szállás, vendéglátás

Szalonna az Aggteleki Nemzeti Park és Szlovákia szomszédságában (20 km) fekvő település. Határában található az ország egyik legnagyobb ivóvíz-tározója a Rakacai-víztározó, mely horgászat kedvelőinek igazi paradicsom. A vendégház hegyekkel körülölelt festői természetben, egyedülálló épületként a Rakacai tó partjától 100 m-re található.