• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Komoly elismerést kapott az ANPI munkatársa


5a9d0f97557ef.JPG

A Boros Ádám-díj a hazai botanikusok és vegetációkutatók egyik legrangosabb szakmai díja, amelyet a kétévente megrendezésre kerülő Aktuális Flóra- és Vegetációkutatás a Kárpát-medencében című konferencián adnak át. Ezt a kitüntetést az idei, 2018. február 23-25. között, Debrecenben tartott eseményen négy szakember vehette át, köztük Virók Viktor botanikus, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság NBmR-koordinátora. A plakettet a Tornai-karszt területén végzett botanikai feltáró és összegző munkájáért, az Új Magyar Füvészkönyv révbe viteléért és a Gömör-Tornai-karszt flórája című monográfia megírásában, szerkesztésében vállalt szerepéért ítélték oda neki.

Gratulálunk az elismeréshez!

A konferenciáról, a díjátadóról és a többi díjazottról is ide kattintva érhető el bővebb információ.

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5b1519c8d1ba1.jpg

Medveészlelések Magyarország területén Hírek

Az elmúlt napok, hetek medveészlelései ellenére az Aggteleki Nemzeti Park területén továbbra sincs szükség fokozott készültségre, természeti kincseink a megszokott formában is biztonsággal látogathatók.

5b1e25877f85b.jpg

Legyél te is madarász! - EREDMÉNYHIRDETÉS Hírek

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság a „Birds without Borders - Csodálatos madárvilág határok nélkül (SKHU/1601/1.1/065)” című projekt részeként az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében hirdetett levelező vetélkedőt általános iskolás osztályok számára. Közöljük az eredményeket.