• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Keressük az Év Turisztikai Attrakcióját!


5b9a2a0c78b2b.jpg

A Szállás.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál, immár hatodik alkalommal készül átadni a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait. A tavalyi évben 200.000 utazót és mintegy 9000 szálláshelyet megmozgató verseny idén a már meglévő kategóriák mellett díjazza az Év Turisztikai Attrakcióját is. Ebben kérjük most az Önök segítségét!

Nemzeti parkunk legnépszerűbb látnivalója, a Baradla-barlang is versenyben van a megtisztelő címért. Tekintve, hogy a díjazottak a beérkezett szavazatszámok alapján kerülnek kiválasztásra, minden voksra szükségünk van.

Szavazni ide kattintva, majd a Baradla-barlangra történő kereséssel tudnak, az érvényes szavazatot leadók között pedig a szervező értékes utazásokat sorsol ki.

Kérjük, ha tehetik, támogassák Önök is szavazatukkal, megosztásukkal az Aggteleki Nemzeti Parkot, hogy páratlan természeti kincse, a Baradla-barlang lehessen 2018-ban az Év Turisztikai Attrakciója!

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5b98d093b425e.jpg

Erdőlátogatási korlátozás Hírek

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az ÉSZAKERDŐ Zrt. illetékességi területén az erdő látogatását az erdőlátogatók biztonsága érdekében az alábbi módon korlátozza...

5c40564dd1ac4.jpg

Hiúzok nyomában Hírek

Szabó Ádám nagyragadozó kutató, az ANPI zoológiai szakreferense ezúttal az M2 Petőfi TV műsorában a Zempléni Tájegység erdeibe kalauzol bennünket, hogy bepillantást nyerjünk a hiúzok titokzatos életébe.