• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Fruktárium Vendégház


57076c5a1363f.jpg

Fruktárium Vendégház

Egész évben nyitvatartó, 10 férőhelyes vendégház.

3724 Trizs, Petőfi u. 22.
 www.fruktarium.hu

négy napraforgós szállás

 


Jelmagyarázathoz mozgassa az egeret az ikonok fölé!


Szobák és árak

Szobák esetében egységesen 8000-9000 Ft reggelivel.
A különálló ház esetében 22000-24000 Ft reggelivel.

Fizető eszközök: készpénz, SZÉP kártya

Felszereltség: további információért látogasson el a szállásadó weboldalára!


Egyéb szolgáltatások, kedvezmények:

-

 

Leírás

A  Fruktárium Vendégház 2013-ban felújított és korszerűsített, hagyományos Gömöri paraszti porta. A megvalósult Vendégház épületegyüttes arculata – a tulajdonosok szándéka szerint - a régmúltat idéző, vályog falazattal, fehér homlokzattal, apró ablakokkal, tornáccal, ahogyan az volt a múlt század elején. Menyezetgerendás, és korhű bútorokkal berendezett  szobái békés hangulatot árasztanak. A Vendégház és szolgáltatásainak színvonalát a kategóriájában legmagasabb szintű, Négy napraforgós  tanúsító védjegy (a Falusi és Agroturizmus Szövetség minősítésében), és az Aggteleki Nemzeti Parki Termék Védjegy jelzi.

Galéria

További cikkek ebben a kategóriában Összes
55814200b1373.jpg

Szalamandra-ház Szállás, vendéglátás

Az Aggteleki Nemzeti Park kezelésében lévő, a szögligeti Ménes-völgy bejáratánál található Szalamandra-ház, az ANP ökoturisztikai bázisaként üzemel. A 2,5 ha területtel rendelkező erdei iskola bázishely 60 fő befogadására alkalmas szálláshellyel, társalgó-étkezővel, illetve felszerelt konyhával rendelkezik. A terület ideális lehetőséget biztosít sátorozásra. Alkalmas mind táborok, terepgyakorlatok, mind osztálykirándulások szálláshelyéül, valamint egyéni vend&am

Tópart Vendégház - Rakacai-tó Szállás, vendéglátás

Szalonna az Aggteleki Nemzeti Park és Szlovákia szomszédságában (20 km) fekvő település. Határában található az ország egyik legnagyobb ivóvíz-tározója a Rakacai-víztározó, mely horgászat kedvelőinek igazi paradicsom. A vendégház hegyekkel körülölelt festői természetben, egyedülálló épületként a Rakacai tó partjától 100 m-re található.