• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

FELHÍVÁS


5b07da9d469e6.jpg

Tisztelt Látogatónk!


Az Európai Unió új adatvédelmi rendelete (GDPR) 2018. május 25-én hatályba lép. Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság  eddig is a mindenkori jogszabályoknak megfelelve, a legnagyobb gondossággal kezelte hírlevél-olvasóinak személyes adatait, amelyek kezeléséhez a feliratkozók regisztrációjuk során hozzájárultak. Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság  2018. május 25. napjától hatályos adatkezelési tájékoztatóját ITT olvashatja.

Amennyiben Ön hírlevélfeliratkozó és nem járul hozzá a további adatkezeléshez, vagy az adataival kapcsolatban bármilyen kérése, kérdése van, kérjük, írjon nekünk a hirlevel.anpi@gmail.com email címre.

 

Üdvözlettel,
Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság
 

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5b1519c8d1ba1.jpg

Medveészlelések Magyarország területén Hírek

Az elmúlt napok, hetek medveészlelései ellenére az Aggteleki Nemzeti Park területén továbbra sincs szükség fokozott készültségre, természeti kincseink a megszokott formában is biztonsággal látogathatók.

5b1e25877f85b.jpg

Legyél te is madarász! - EREDMÉNYHIRDETÉS Hírek

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság a „Birds without Borders - Csodálatos madárvilág határok nélkül (SKHU/1601/1.1/065)” című projekt részeként az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében hirdetett levelező vetélkedőt általános iskolás osztályok számára. Közöljük az eredményeket.