• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Farkasok Magyarországon, Szabó Ádám tolmácsolásában


5ab2238dab459.PNG

Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Mindenki Akadémiája napi ismeretterjesztő műsor az M5 csatornán. Az előadások a tudományos élet legfrissebb kutatási eredményeit tárják a nézők elé, legyen szó természettudományról, élettudományról vagy humán tudományról. A prezentációkat a hazai tudományos élet kiválóságai tolmácsolják, különlegességük pedig abban rejlik, hogy az adásokban érintett témákat közérthetően járják körül, így valóban mindenki számára befogadhatóvá válnak az elhangzott információk.

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságtól a közelmúltban több kutató szakember is szerepet vállalt a műsorban, ennek köszönhetően Gruber Péter barlangkutatással foglalkozó, illetve Dr. Boldogh Sándor denevérekre fókuszáló előadása után az alábbi videón Szabó Ádám nagyragadozó kutató, az ANPI zoológiai szakreferense farkasokkal foglalkozó prezentációját tekinthetik meg.

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5c3733198ca66.jpg

Hucul névadó Hírek

Huszonhárom hucul csikó várja, hogy nevet kapjon. Kiscsikóink elnevezéséhez kérünk név javaslatokat "L" betűvel

5c9b39081a40b.jpg

Ifjú Kócsagőr Program - 2019 Hírek

Ismét itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad hazánk egyik legnagyobb természetvédelmi vetélkedőjében, és te legyél az év kócsagőre!