• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Farkasok Magyarországon, Szabó Ádám tolmácsolásában


5ab2238dab459.PNG

Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Mindenki Akadémiája napi ismeretterjesztő műsor az M5 csatornán. Az előadások a tudományos élet legfrissebb kutatási eredményeit tárják a nézők elé, legyen szó természettudományról, élettudományról vagy humán tudományról. A prezentációkat a hazai tudományos élet kiválóságai tolmácsolják, különlegességük pedig abban rejlik, hogy az adásokban érintett témákat közérthetően járják körül, így valóban mindenki számára befogadhatóvá válnak az elhangzott információk.

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságtól a közelmúltban több kutató szakember is szerepet vállalt a műsorban, ennek köszönhetően Gruber Péter barlangkutatással foglalkozó, illetve Dr. Boldogh Sándor denevérekre fókuszáló előadása után az alábbi videón Szabó Ádám nagyragadozó kutató, az ANPI zoológiai szakreferense farkasokkal foglalkozó prezentációját tekinthetik meg.

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5b98efdf99bb0.jpg

Lovas sikereink Ócsán Hírek

2018. szeptember 9-én szabadidős lovasversenyt rendeztek Ócsán, az Equina Lovardában. Az eseményen az Aggteleki Nemzeti Park lovasai is részt vettek.

5b991237bf7fa.jpg

Országos Vadásznap 2018 Hírek

Az Országos Magyar Vadászkamara 2018. szeptember 8-án újra megrendezte az Országos Vadásznapot, melynek egyik legnagyobb kuriózuma az volt, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye most először adhatott otthont az eseménynek.