• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Denevérvédelmi és ismeretterjesztési foglalkoztató a MOL Nyrt. támogatásával.


5899ab7abd4af.JPG

2016-ban az év emlőse a denevér

Az "Év emlőse: a denevér" programsorozathoz kapcsolódóan denevérekről szóló oktató és ismeretterjesztő munkafüzetet készített Igazgatóságunk. A "Denevérmánia" játékos formában ismerteti meg a gyerekek ezzel a rejtett életet élő, rendkívül érdekes, ugyanakkor még mindig sokakban viszolygást kiváltó emlőscsoporttal. A denevérfajok többsége élőhelyeik elvesztése miatt komoly veszélybe került, a szemléletformáló kiadvány ezért védelmük fontosságára is felhívja a figyelmet.

A foglalkoztatót ismeretterjesztő előadások és foglalkozások keretében fogjuk terjeszteni, de innen ingyenesen is letölthető.

A denevérek nevében is köszönjük a MOL Nyrt. támogatását!"                                                                                                       

 


 

További cikkek ebben a kategóriában Összes
557d5a0686527.jpg

Mohos Ház Környezeti nevelés

A ház eredeti formájában, de már szilárd alapozással épült újjá. A környék értékeire emlékeztetve a Mohos Ház nevet kapta. Benne az ANPI által létrehozott állandó kiállítás látható, amely a Mohos-tavakat, a Mohos-vár történetét, valamint a falut bemutató táj- és kultúrtörténeti, és más időszaki kiállítások tekinthetők meg. A ház alagsorában foglalkoztató terem várja a környékbeli, valamint a kiránduló iskol&a