• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

"Barlangoljunk!" - március a barlangok hónapja


5a8ff9b11aa25.jpg

A Magyar Nemzeti Parkok márciusban hazánk látogatható barlangjait kívánják megismertetni a föld alatti túrák iránt érdeklődőkkel. A „Barlangoljunk!” kampány célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. A hónap során az érintett nemzeti park igazgatóságok különleges barlangi programokkal és jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat.

Március folyamán mind a kiépített, így kényelmesen bejárható, világító testekkel és korlátokkal ellátott barlangjaink, mind pedig a kiépítetlen, kalandturisztikai barlangjaink megismerésére különleges lehetőségeket biztosítunk.

Az Aggteleki Nemzeti Park legnépszerűbb Baradla-barlangjában egész hónapban 20% kedvezmény, a Duna–Ipoly Nemzeti Park Pál-völgyi és Szemlő-hegyi barlangjában 10-30% kedvezmény várja a maradandó élményeket keresőket. A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban kedvezményes programok sora várja a kicsiket és nagyokat a Szentgáli-kőlikben, valamint a Lóczy- és Csodabogyós-barlangokban. A Duna–Dráva Nemzeti Parkban remek családi programok várhatók – Manótúra az Abaligeti-barlangban vagy akár a Denevérkaland. A Bükki Nemzeti Park családbarát programokkal, ősrégészeti túrákkal, barlangi kalandtúrákkal várja a vállalkozó szelleműeket.

Vegyen részt március folyamán az élményeket tartogató különleges barlangi programokon! Ismerje meg hazánk nemzetközi szinten is egyedülálló barlangjait a barlangi tematikus hónap során! Meggyőződésünk, hogy a barlangok bemutatása fontos eszköz e sérülékeny természeti értékek megőrzésében.

Részletes információ: magyarnemzetiparkok.hu/barlangolas.
A Baradla-barlang naponta induló túráiról ide kattintva talál bővebb információt.

Az egyéb aktuális információkat keresse a Magyar Nemzeti Parkok Facebook-oldalán és kövessen minket Instagramon is.

A hivatalos sajtóközleményt itt, a részletes programismertetőt pedig itt érheti el.

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5c10c640369d8.jpg

Óévbúcsúztató Operettgála Programajánló

Aggteleki Cseppkőbarlang 2018.12.30. 16:00

Fellépő művészek:

Lévai Enikő – A Budapesti Operettszínház művésze
Szabó Noémi – A Budapesti Operettszínház művésze
Biri Gergely – A Magyar Állami Operaház magánénekese
Kovács Szilárd – A Budapesti Operettszínház művésze

Tordai Zoltán és zenekara