• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
 • +36 48-503-000
 • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Augusztus, a Rákóczi- és a Vass Imre-barlang hónapja!


54c4ca42e8fd8.jpg

 

Augusztus, a Rákóczi- és a Vass Imre-barlang hónapja!

 augusztus 01. - 31.

Bár kétségtelenül a Baradla-barlang a legismertebb az Aggteleki-karszt területén, azonban mellette két kisebb kivilágított barlang is látogatható , a Rákóczi- és a Vass Imre-barlangok, amelyek méltán nevezhetők a nemzeti park gyöngyszemének! Augusztusban, az igazgatóság által szervezett túra keretében a Rákóczi- és a Vass Imre-barlangot felkereső látogatók a belépőjegy mellé ajándékot kapnak. Ezen felül kedvezményes heteket kínálunk illetve a regisztrált résztvevők között ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Ajándék a belépőjegyhez

Az ajándékot jegyvásárláskor lehet átvenni.

Az ajándék az alábbi jegyek vásárlása esetén jár:

 • felnőtt
 • diák/nyugdíjas
 • családi
 • pótjegy

Kedvezményes hetek

augusztus 04. és 10. között a Rákóczi-barlang

augusztus 11. és 17. között a Vass Imre-barlang

 

20% kedvezménnyel látogatható!

A kedvezmény igénybe vehető:

 • a felnőtt;
 • a diák/nyugdíjas;
 • a családi jegy esetén.

Nem vehető igénybe:

 • a pótjegy;
 • az osztálykirándulás csoportjegy;
 • az óvodás/kísérőjegy esetén.

 A kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze!

Nyereményjáték

A Rákóczi- és a Vass Imre-barlangot augusztus hónapban felkereső, belépőjeggyel rendelkező és regisztráló látogatók közt szeptember elején értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki!

A játékban való részvétel és a regisztráció ingyenes!

Regisztrálni a megváltott belépőjeggyel az alábbi nyomtatványon lehet. (A nyomtatvány elérhető a barlangpénztárakban és a Tourinform Irodában is)! A kitöltött és kinyomtatott regisztrációs lap leadható a barlangpénztáraknál illetve a Tourinform Irodában, vagy a letöltött lap csatolmányként beküldhető az anpijatek@gmail.com címre.

Letölthető regisztrációs lap > > >

A Regisztrációs lap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy Hírlevelet kapjon az ANPI aktuális akcióiról, kedvezményeiről, amelyről bármikor leiratkozhat!
A nyereményjátékra való jelentkezés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át!

A Regisztrációs lap beérkeztetéséről visszaigazoló levelet fog kapni tőlünk, amelyben szerepelni fog az Ön sorszáma, amely részt vesz majd a szeptemberi sorsoláson.

Regisztrálni 2014. szeptember 03.  24h-ig lehet.

Sorsolás: 2014. szeptember 05. 11.00.
A nyertest a megadott e-mail-címen a sorsolást követően értesítjük.

A sorsolás véletlen algoritmus alapján, számítógéppel történik.
A nyertes mellett kisorsolásra kerül 3 pótnyertes, akik a húzás sorrendjében veszik át a nyertes helyét, amennyiben az értesítést követő 3 napon belül nem jelentkezik.

További kedvezmények

Bármely barlangjegy bemutatása esetén 10 % kedvezményt biztosítanak az alábbi szolgáltatók:
-Nyíregyháza Zoo: 10% kedvezményre vagy jogosult az állatparkban, és az állaparki belépőd is 10% kedvezményt biztosít ha az Aggteleki Nemzeti Parkba váltasz belépőt.
-A Bodrogzugi vízitúra működtetésében közreműködő -www.vizitura.hu , www.tokajvizitelep.hu , www.turak.hu- partnereink 10 % kedvezményt biztosítanak saját szolgáltatásaikból .

 

KELLEMES IDŐTÖLTÉST ÉS JÓ TÚRÁZÁST KÍVÁNUNK!

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5c6404f1e3059.JPG

VI. Miskolci Bagolyles Hírek

Az idei évben február 9-én rendezték a Miskolci Egyetemen a VI. Miskolci Bagolylest. Az előző évekhez hasonlóan a Kúria Oktatóközpont munkatársai képviselték nemzeti parkunkat.

5bfbb823b5025.PNG

Mozgalmas éjszakák az Aggteleki Nemzeti Parkban Hírek

Nemzeti parkunk zoológiai szakreferense, Szabó Ádám nagyragadozó kutató vadkameráinak legújabb felvételein ezúttal az oly ritkán észlelhető hiúz is látható.