• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[at]t-online[dot]hu

Mackófarsang


5e394c070c488.JPG

2020. január 30. - február 2. között rendezte meg első alkalommal a Fővárosi Növény- és Állatkert a Mackófarsangot.

Számos kültéri program közül válogathattak a látogatók: állatetetés, tollasbál, jelmezes felvonulás. A Varázshegy és a Holnemvolt Vár benti foglalkozásokat kínált: mézkóstoló, számtalan kézműves foglalkozás, maci kvíz, bábelőadások.

Bemutatkozott az Állatkert vadállatmentő csapata, és a Semmelweis Egyetem mackódoktoraival is találkozhattak a gyerekek.

A Kisgömböc Rendezvényteremben az Aggteleki és Bükki Nemzeti Park nagyragadozói mutatkoztak be játékos foglalkozások keretében. Medve és farkasnyomokat, egyéb állati hullatékokat nézhettek a látogatók, a kisebbek medvebábot készíthettek, míg a nagyobbak betekintést nyerhettek a vadkamerák felvételeibe.

More articles in this category Show more
5cebdc86b6e35.jpg

Pro Natura emlékplakettet kapott az ANPI munkatársa News

Pogorisky György Pál, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság túravezetője, kitüntetésben részesült a földalatti természeti értékek megőrzésében kifejtett tevékenységéért, a barlangok bemutatásában, népszerűsítésében, és azok megóvásában végzett három évtizedes elhivatott munkájáért.

5cb7127fec6ca.jpg

Baradla Cave LowSeason Tour Times News

The Baradla Cave Daily Tours between September 1, 2019 and April 30, 2019 will run according to the high season schedule below: